Meer resultaten voor pizza maken amsterdam

pizza maken amsterdam
La Cucina del Sole Pizza workshop. Pizza workshop La Cucina del Sole.
Vergaderingen, bijeenkomsten en borrels. Teambuilding koken in Amsterdam. Kookcursus van 4 lessen De Basis van de Italiaanse Keuken. Kookcursus van 4 lessen De Streekgebonden Italiaanse Keuken. Kookcursus van 4 lessen De Vegetarische Italiaanse Keuken. Privé Kooklessen op Locatie. Kookvakantie in Puglia Apulië. Leer pizza maken als een pro! Inclusief goodie bag met pizza starters kit. Tijdens deze workshop maken we twee soorten deeg: eentje voor de pizza romana dunne bodem en eentje voor de pizza napoletana iets dikkere bodem.
KOM JE EIGEN PIZZA BAKKEN BIJ LAB-44! Lab-44.
Eens proeven wie de lekkerste pizza heeft gemaakt! Deze workshops zijn te reserveren voor groepen van minimaal 6 tot maximaal 12 personen. Aanvangstijden zijn om 1100: uur en om 1430: uur. Afwijkende tijden en groepsgrootte in overleg. Voor meer informatie: restaurant@lab-44.nl of bekijk hier onze infosheet. Het concept van LAB-44. Het unieke pand vroeg om een unieke invulling, en dat is zeker gelukt. Lab-44, refereert aan de oorspronkelijke functie en het adres Middenweg 44. In de nieuwe opzet wordt de oorsprong meer dan alleen in de naam eer aangedaan. Lab-44 is ontwikkeld tot een multifunctionele opzet voor makers eters. In het hoge middengedeelte en op de entresol bevindt zich het restaurant, er is een terras aan de zuidkant en er bevinden zich diverse food drink gerelateerde bedrijven: een kleine bierbrouwerij van HOOP, de werkplaats van Zaanse Sambal, een Paplab waar rijstepap wordt ontwikkeld i.s.m. onder andere Lassie en een atelier voor de ontwikkeling van food drink packaging design van het Amsterdamse bedrijf Proud Design. Tevens is een tweetal vergaderruimtes aanwezig voor resp. 15 en 40 bezoekers. Met bijna 100 zitplaatsen binnen en een terras buiten, heeft Lab-44 de ambitie de nieuwe hotspot voor zowel de Zaanstreek als Amsterdam te worden.
Pizza en Fun in Studio Westerpark.
Onze medewerkers geven u graag alle inloggegevens om verbinding te kunnen maken! Studio Westerpark is gemakkelijk te bereiken en er is voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving! Maandag tot en met zaterdag is het betaald parkeren in de omgeving van Studio Westerpark. Klik hier voor de parkeertarieven. Bekijk hieronder een sfeer impressie van Studio Westerpark tijdens Pizza e Musica! Studio Westerpark Van Hogendorpstraat 923 Amsterdam info@studiowesterpark.nl.
Studio Westerpark, Amsterdam Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Leuk om zelf pizzas te maken. Leuk om je eigen pizza te maken en deze in een pizzarette die op tafel staat zelf te bakken. Je kunt van alles kiezen om erop te doen. Wij hebben het via Social Deal gekocht, daardoor nog flinke korting. Bedank Randy U. Lijst wordt bijgewerkt. In de omgeving. Hotels in de buurt Bekijk alle 375 hotels in Amsterdam.
Studio Westerpark.
Studio Westerpark is gelegen in de sprankelende wijk Westerpark, het cultuurpark van Amsterdam. Studio Westerpark is een restaurant / partycenter waar veel diverse arrangementen worden aangeboden. Tevens bestaan er mogelijkheden om een van de zalen te huren. Studio Westerpark beschikt over een grote en een kleine zaal, welke zowel bedrijfsmatig als particulier kunnen worden afgehuurd. Zelf pizza's' maken.
Onbeperkt Pizza Fun in Amsterdam bij Restaurant Studio Westerpark 4 p. Veilingkans.nl.
Bij Restaurant Studio Westerpark in Amsterdam kun je nu zelf je eigen mini pizza s bakt. Midden op tafel staat de pizza-oven met een echte terracotta koepel en alle ingrediënten die nodig zijn om je eigen pizza te maken. Gezellig met zn allen rond de tafel pizzas bakken! En het mooiste is, na je eerste pizza kan je nog een pizza bakken.
Pizzaworkshop Amsterdam: maak Italiaanse pizza Puur Amsterdam.
Ga naar het contactformulier of bel 020-6260016. Bezoek ons kantoor in hartje Amsterdam. Bekijk alle 281 reviews. Bewaarde uitjes 0. U heeft geen uitjes bewaard. Kies een categorie.: Kies een categorie.: Kies een categorie.: Kies een categorie.: Kies een categorie.: Kies een categorie.: Kies een categorie.: Kies een categorie.: Contact en adres. Gidsen en begeleiders. Puuramsterdam.nl Workshops Culinaire workshops Pizza workshop.

Contacteer ons